Umeå de stora skämtet

Läste häromdan i tidningen att ungdomarnas studentfest skulle ställas in på corona, (nattklubben) eftersom kommunen inte tillät att den skulle vara öppen till mer än kl 12, därför att många inte var myndiga.

Festen ställdes in och istället bestämdes det att den skulle hållas till i Folkets hus i Umeå. Vad händer samma kväll? trappan rasar. Eftersom ja tar texten från vk, så har ja ingen lust att citera deras text så ja skriver den inom parantes istället, vk förtjänar inte att bli citerade. (Trycket blev för hårt och trappräcket gav delvis vika ett 20 tal personer föll i tumultartade former. Olyckan var en faktum och 13 ungdomar fick föras till Norrlands universitetssjukhus). Vem kan vi tacka för det här då? Umeå kommun och alla politiker som tog beslutet att inte ställa upp och ha festen till kl 02.00.

Samma sak med det här att Umeå ska bli kulturhuvudstad år 2014. Dom tar pengar och satsar på helt meningslösa konstverk. För inte så lång tid sedan stängdes 2 ungdomsgårdar i Umeå för att det inte fanns tillräckligt med pengar. Börja dra ner dom här politikernas löner, betala dom med kattsand istället eller dylikt. Umeå är staden där allt ska göras men inget görs förutom att de pratas inom politiker kåren.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: