Misshandlade tre personer – frias

Hittade den här artikeln i vk häromdan. Jag kan bara säga att dom åtalade tackar polisen för deras enorma klantighet.

Tänkte gå in lite närmare på vad som hände den kvällen. Har enligt bra källor fått höra hur det egentligen gått till. På natten är det 3 killar som är ute på stan, dom som senare blev åtalade. Dom befinner sig vid nattöppet nere på stan, brevid en pizzeria kommer det en grupp med personer ca 6-7 st som har fått i sig för mycket alcohol, en av dessa personer i den gruppen springer efter och trakasserar en tjej som kommer cyklande, när hon inte vill stanna så söker killen efter någon annan att bråka med. Han ser då dom som senare blir åtalade för misshandel. Han går fram till dom och startar bråk, när sedan dom här 6-7 personerna hamnar i underläge springer dom från platsen, och på sidan kommer det flera polisbilar. Dom springer till polisen och berättar att ett gäng har misshandlat dom. Eftersom dom 3 som står kvar vid nattöppet är kända av polisen sedan tidigare så tar det inte lång tid för polisen att ta in dom och slänga dom i fyllecellen. Innan en av dom åtalade ska åka iväg i ena polisbilen kommer det fram ett vittne som sett hela händelsen och säger varför tar ni in han, han gjorde ingenting. Han får till svar av polisen stick härifrån vi vet va han har gjort, och polisen kollar inte legg på det vittnet, utan dom kollar bara legg på dom personer som säger sig ha sett att de skett en misshandel.

Så här brukar de oftast gå till när polisen tar in personer som är kända av polisen sedan tidigare. Dom vill inte ta vittnes mål som stöder att dom inte gjort något. Polisen vill inget hellre än att se dom här personerna i fängelse.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=331442

Här nedan skulle den så kallade misshandeln ägt rum

Annonser

Ett svar to “Misshandlade tre personer – frias”

  1. dessa 6-7 personer betedde dem sig så våldsamt att de 3 killarna var tvungna att förgripa sig på dem? hade dem inte kunna tänka, jaha här har vi en full människa och sen på ett smart sätt kunna lirka sig undan någon som helst form av interaktion?

    jag menar det är ju ofta man möter fulla människor och som kan vara lite högljudda och upplevas våldsamma än fast dem bara är fulla. oftast så lyckas man ju bara gå förbi och inte bry sig om dessa.

    MEN var det självförsvar från dessa 3 killar och dem hade ingen annan utväg så är det givetvis fel av polisen att göra detta antagande. Det är förstårligt och mänskligt eftersom att de 3 killarna var kända av polisen sedan tidigare men det är inte professionellt som man som polis bör efterleva. samtidigt är poliser bara mänskliga och gör fel dem också. hoppas detta löser sig i vilketfall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: