Händelser där polisen har begått brott i Umeå

Här nedan är det en rad brott som begåtts av Umeåspoliser. Tänkte att vi ska göra det lite mer synligt för dom här som sitter o kommenterar på vks kommentarer att polisen inte gör fel och att dom gör ett väldigt bra jobb. Här ser ni ju svart på vitt och ändå är här bara några som jag plockat ut själv. Sluta kommentera och tro att ni vet allt, ni har absolut noll koll på vad ni snackar om.

Polisman körde berusad med flaska i knät

*Två medtrafikanter såg en bil vingla på E4 i centrala Umeå. De lyckades stoppa föraren, som satt med en flaska Jägermeister i knät, och tog bilnycklarna ifrån honom. Föraren visade sig vara en kraftigt berusad polisman från Umeå. Mannen åtalades för grovt rattfylleri och dömdes till en månads fängelse.

Hämtade fram uppgifter utan behörighet

*En civilanställd vid polisen i Västerbotten misstänktes för tjänstefel och en förundersökning inleddes. Den anställde skulle ha inhämtat uppgifter som denne inte haft rätt att ta del av.

Misstänktes ha tagit hittegods

*En civilanställd vid polisen i Umeå misstänks för att ha lagt beslag på pengar som lämnats in som hittegods. Sedan har har han låtit registrera en annan person som upphittare för att komma åt pengarna. En förundersökning inleddes mot mannen.

Anmäldes för övervåld

*En polisman i Umeå misstänks för tjänstefel alternativt misshandel sedan en man anmält honom för övervåld i samband med ett gripande vid en bensinstation i Umeå. En förundersökning inleddes.

Krockade med annan polisbil

*Under en utryckning i början av december kolliderade en polisbil med en annan polisbil. Patrullen ryckte ut mot Ålidhem, körde mot rött och krockade med en polisbil på väg till en annan händelse. En polisman åtalades för vårdslöshet i trafik men friades.

Annonser

Ett svar to “Händelser där polisen har begått brott i Umeå”

  1. Du måste ju förstå att det är detta poliser som gör misstag som syns och tas upp i media. Dom flesta poliser gör ett bra jobb och jag är glad över att dom finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: